Vsebina splošnih pogojev uporabe spletne strani elkostroj.si se nanašajo na pogoje uporabe vseh vsebin.

Namen te spletne strani je elektronska komunikacija z obiskovalci. Vsebine splošne predstavitve, predstavitve dejavnosti in druge vsebine so namenjene obveščanju obiskovalcev oz. potencialnih kupcev o delovanju podjetja, njegovi ponudbi in storitvah. Spletna stran služi podjetju tudi za pridobivanje novih povpraševanj s strani obiskovalcev. Slikovni material je v večjem delu avtorsko gradivo ki je nastalo v sklopu delovanja našega podjetja, v določenih delih pa so uporabljene tematsko ustrezne licenčne fotografije iz portala Shutterstock.

V nadaljevanju ne jamčimo in ne prevzemamo nobene odgovornosti za ažurnost in točnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh. Obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Spletna stran lahko vsebujejo tudi povezave do drugih spletnih strani za vsebino in nedelovanje teh spletnih strani ne prevzemamo odgovornosti.

PRAVICA UPORABE

Vse vsebine so avtorsko pravno zaščitene kot individualna stvaritev. Varstvo zajema zlasti besedila, fotografije in njihov način uporabe, ter izvorno kodo in njen način uporabe. Vsebine spletne strani je dovoljeno uporabljati le za zasebne namene, v kolikor posamezen način uporabe ni prepovedan s temi pravili uporabe ali veljavno zakonodajo. Pri vsaki reprodukciji mora biti kot vir navedena točna povezava do vira. Vse pravice, ki niso izrecno navedene, so pridržane.

ZASEBNOST IN VARNOST

Spletna stran uporablja varne povezave (https://) saj uporablja SSL certifikat. HTTPS (kratica za HyperText Transfer Protocol Secure) je zavarovana različica HTTP. Uporablja SSL in TLS, da šifrira in s tem zaščiti promet pred vmesnimi opazovalci.

Naša spletna stran je skladna s 157. členom zakona ZEKom-1 in z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Več o zakonodaji lahko preberete tukaj. Namen zakonodaje je zaščita osebnih podatkov, saj pri brskanju po spletu lahko pride do kršitve vaših pravic do zasebnosti.

Podrobnejše informacije o spletnih piškotkih in uporabi le teh si lahko preberete tukaj.

SPREMEMBE SPLOŠNIH POGOJEV

Pridržujemo si pravico do sprememb splošnih pogojev ali dela le teh brez predhodnega obvestila.

REŠEVANJE SPOROV

Za vse morebitne spore, nastale zaradi uporabe ali neuporabe te spletne strani je pristojno sodišče v Mariboru.